| Logo
Anmeldelse av Hell and Back - Film (2015)
Film: Hell and Back (2015)
Kategori: Animasjon, Eventyr, Komedie
Land: USA, Ecuador
Regi: Ross Shuman, Tom Gianas
Spilletid: 86 min
Mediarating: 2.5 av 6

Andre kritikkratinger fra media:
Hell and Back
  Filmfront
  Horrorfreaknews.com
  Fortheloveofcelluloid.com
  Basementrejects.com
  Screenrelish.com
  Thefilmstage.com
  Moviedeputy.com
  Bloody-disgusting.com
  Influxmagazine.com
  efilmcritic.com
  Commonsensemedia.org
  Animationforadults.com
Andre filmdatabaser
  5.3 IMDB ( Internet Movie Database )
  3.4 Rotten Tomatoes - publikum
Ratinger fra Filmkikk-Redaksjonen
  Geir
Tips oss om manglende kritikk på filmen:
AnmeldelselinkKarakterSkala
| |



Anmeldelsen:

Fornøyelig satanisme!

Publisert: [ 7. Mai 2017 ]
Skrevet av: Geir Karlsen

Ingress:

To bestevenner må ut og redde en kamerat etter han blir dratt ned til helvete.

Anmeldelse:

Dette er en animasjonsfilm jeg har lurt på lenge, helt siden den ble tilgjengelig på Netflix. Jeg syntes handlingen i utgangspunktet hørtes spennende ut, men var usikker på hvor god selve animasjonen ville være.

Remy og Augie jobber på et nedslitt tivoli, det er levebrødet deres og betyr alt for dem. I et forsøk på å redde det konkurstruede tivoliet, finner Remy en mystisk bok. I et svakt øyeblikk skaper de en blodsed med sin kompis Curt og må reise på en redningsaksjon for å redde ham etter han blir dratt ned til helvete for å ha brutt blodseden.

Etter å ha sjekket den på IMDb og Filmfront fant jeg ut at jeg skulle gi den en sjanse en sen fredagskveld. Med en rolleliste som inkluderte Mila Kunis, Bob Odenkirk, Susan Sarandon og H. Jon Benjamin (Bob fra Bob's Burgers), hadde jeg litt forventninger.

Jeg må også innrømme at forventningene ble innfridd! Dette var en fornøyelig reise gjennom helvete med vellaget animasjon og akkurat passe svart, absurd humor. Samtidig har den et fint budskap om vennskap, uten at det blir for sukkersøtt.

Nå er jeg ikke så vel bevandret i det tekniske når det kommer til animasjon, så er usikker på om jeg skal kalle dette en dukke- eller animasjonsfilm. Uansett, så fremstår filmen som vellaget.

Er du fan av serier som f.eks Family Guy og American Dad, så føler jeg meg ganske sikker på at dette er noe for deg. Det er riktignok "lavpannehumor", men det er akkurat passe svart og akkurat passe absurd til at jeg dro på smilebåndet og lo høyt ved flere anledninger.

Jeg triller en god 5'er på terningen for denne. Filmen er totalt useriøs og uhøytidelig selvsagt, men det var 86 meget fornøyelige minutter som er absolutt verdt å få med seg!

Filmkikk.no © Filmkikk 2024

Filmkikk på facebook

Filmkikk på Instagram

Vår personværnerklæring (GDPR)