| Logo
Anmeldelse av Wrong Turn 4 - Bloody Beginnings - Film (2011)
Film: Wrong Turn 4 (2011)
Kategori: Grøsser, Thriller
Land: USA, Tyskland
Regi: Declan O'Brien
Spilletid: 93 min
Mediarating: 2.5 av 6

Serie: Wrong Turn
| Wrong Turn (2021) | Wrong Turn 6: Last Resort (2014) | Wrong Turn 5: Bloodlines (2012) | Wrong Turn 4 - Bloody Beginnings (2011) | Wrong Turn 3: Left for Dead (2009) | Wrong Turn 2: Dead End (2007) | Wrong Turn (2003)

Andre kritikkratinger fra media:
Wrong Turn 4 - Bloody Beginnings
  Popcornpictures.co.uk
  Thevideovacuum.livejournal.com
  Themoviescene.co.uk
  Gorepress.com
  arilabra.com
  Eyeforfilm.co.uk
  Dvdtalk.com
  blu-ray.com
  Outnow.ch
  Filmfront
  Slasherstudios.com
  Captain Charismas Filmblogg
  Theaterbyte.com
Andre filmdatabaser
  4.6 IMDB ( Internet Movie Database )
  2 Rotten Tomatoes
Ratinger fra Filmkikk-Redaksjonen
  Thomas
  Pål
Tips oss om manglende kritikk på filmen:
AnmeldelselinkKarakterSkala
| |



Anmeldelsen:

Deformerte kannibaler med studenter på menyen

Publisert: [ 12. September 2018 ]
Skrevet av: Pål Frostad

Ingress:

Filmen åpner med et lite nervesanatorium i Vest-Virginia i 1974. Der er noen skumle pasienter er innlagt, og når pasientene klarer å komme seg ut av cellene sine blir det ville tilstander. Tre deformerte pasienter, Three Finger, Saw Tooth og One Eye, kjent som 'The Hillicker Brothers' kan ikke føle fysisk smerte.

Anmeldelse:

29 år senere i 2003, er ni universitetsstudenter: Kenia, Jenna, Vincent, Bridget, Sara, Claire, Kyle, Daniel og Lauren på vei til sin venn Porters hytte på fjellet. Dessverre kjører de seg bort i en snøstorm. Det gjør at de blir tvunget til å søke ly i et nedlagt Nervesanatorium. Det er bare det at de overlevende kannibalene fremdeles bor der. Det er duket for en farlig natt der studentene står på menyen...

Vi får se en gjeng ungdommer som skal på vinterferie og har med seg snøscotere. De kjører inn over fjellet, men tar en skjebnesvangert feil veivalg. Når det begynner å blåse opp søker de ly i en bygning. Der begynner de å dø en etter en når det viser seg at de typiske deformerte personene befinner seg der.

Denne filmen skiller seg litt ut fra de første filmene. Vi får her forklaringen på hvorfor de snåle kannibalene er blitt som de er blitt. Filmen drar også en ‘Fritt Vilt’ og tar inn på en nedlagt stor bygning i fjellheimen. Det er også selvsagt snø og noen galne karer som dreper over en lav sko. Det hele spiller på de vanlige skrekkfilmklisjeene. Det er snakk om ungdommer på et isolert sted uten mobildekkning. Ungdommene deler seg opp når de skal finne noen av de forsvunnede ungdommene.

Det blir blodige saker også denne gangen når kannibalene flår sine offere. Likevel er det litt forutsigbart at vi vet badguyene vil overleve filmen. Det blir mange veldig dumme ting ungdommene gjør. De har innimellom god kontroll, men mister selvsagt overtaket på å være lite lur. Filmen er med andre ord en oppvisning i dumskap og bader i skrekkfilmklisjeer.

Konklusjon
Filmen følger oppskriften fra de andre filmene til punkt og prikke. Det nye med denne filmen er at vi får se de deformerte drepe i lokalene på et nervesanatorium med vinterdrakt i kulissene. Ellers har ikke filmen så mye nytt å by på. Synes filmene i Wrong Turn-serien stort sett blir dårligere og dårligere film for film. Jeg føler denne filmen er greit severdig. Selv om den ikke er så god som film, så vet du litt hva du får og om du har sett de andre filmene i sjangeren. Det er jo en viss underholdning for dem som liker typiske skrekkfilmer.

Filmkikk.no © Filmkikk 2024

Filmkikk på facebook

Filmkikk på Instagram

Vår personværnerklæring (GDPR)