| Logo
Blu-ray-anmeldelse av Stone Cold - Film (1991)
( - )
Film: Stone Cold (1991)
Aldersgrense: 15 år
Kategori: Action
Land: USA
Regi: Craig R. Baxley
Spilletid: 92 min
Mediarating: 3.7 av 6

Andre kritikkratinger fra media:
Stone Cold
  theactionelite.com
  Captain Charismas Filmblogg
  blu-ray.com
  Gonewiththetwins.com
  Sofahelden.com
  Baltimore Sun
  The New York Times
  efilmcritic.com
  TVguide.com
  FulvueDrive-in.com
  VG ( Verdens Gang )
Andre filmdatabaser
  6.4 Letterboxd.com
  6.3 Rotten Tomatoes - publikum
  6.1 IMDB ( Internet Movie Database )
  3.3 Rotten Tomatoes
Ratinger fra Filmkikk-Redaksjonen
  Lars-Erik
  Petromax
Tips oss om manglende kritikk på filmen:
AnmeldelselinkKarakterSkala
| |Anmeldelsen:

Herlig underholdning

Publisert: [ 25. Mars 2024 ]
Skrevet av: Lars-Erik Lie

Ingress:

Brian Bosworth er politimannen Joe Huff, som går undercover i motorsykkelmiljøet, under navnet John Stone. Han spiller her en meget hardtslående, muskuløs type, som med sin karakteristisk hocky-sveis og solide overkropp, virkelig gir macho-stilen fra 80-tallet, nytt liv.

Anmeldelse:
Han joiner motorsykkelbanden, The Brotherhood, der lederen, Chains (spilt av selveste Lance Henriksen), tar i mot han med både skespis, men også interesse. Etter hvert kommer det mistanker om at John Stone muligens ikke helt er den han sier han er, og gutta i The Brotherhood er ikke helt fornøyde med det...

STONE COLD er en film som man skulle tro ble lagd på 80-tallet. DET ble den ikke, men til tross for sin 1991-utgivelse, så er dette så troverdig 80-talls som det kan bli. Liker du beinharde actionfilmer, med karakterer og historie som er temmelig så "over the top", så får du det her. Brian Bosworth er kanskje ingen stor skuespiller, men han passer veldig bra inn i denne rollen her, og Lance Henriksen har vel aldri levert en dårlig rollefigur. Se opp for et herlig øyeblikk i filmen da Lance stiller opp som prest, i svart prestekjole, og med kors rundt halsen. Jævlar, DA knakk jeg, haha! Fantastisk morsomt!

Jeg likte denne her veldig godt. Har sett den på VHS en gang i tida, men det er veeeldig lenge siden, så det var veldig artig å se den i topp kvalitet nå.

STONE COLD får en skikkelig score, nemlig 8/10. Dette er herlig underholdning, akkurat så tøft og overdrevet som det skal være.
Filmkikk.no © Filmkikk 2024

Filmkikk på facebook

Filmkikk på Instagram

Vår personværnerklæring (GDPR)